Pin It

Wagner Consulting International is een toonaangevende werkgever met gelijke kansen die momenteel op zoek is naar een helder, vindingrijk en ervaren persoon. Als u denkt dat u de vaardigheden en ervaring heeft in één van de volgende posities, horen we dit graag van u!

Welkom bij onze afdeling personeelszaken. De afdeling personeelszaken wordt georganiseerd door onze PZ managers die u zullen ondersteunen in een breed scala aan diensten, van het aansluiten bij ons team bij Wagner tot het geven van advies over programma's die Wagner aanbiedt.


Onze teams zijn gestructureerd om op een efficiëntere manier op uw behoeften te reageren:

Personeelszaken (PZ)

Het team van de personeelszaken is verantwoordelijk voor het leveren van goede training, het opstellen van de medewerkers en ervoor te zorgen dat ze klaar zijn om gemakkelijk en efficiënt te werken. Zij begeleiden u met procedures, verstrekken algemene informatie en geven u informatie over hoe Wagner gestructureerd is en aan wie u rapporteert. Indien u nog andere problemen heeft, kunt u zich ook direct bij hen melden.

Verkoopmanagement

De afdeling verkoopmanagement rekruteert, huurt en is betrokken bij andere gerelateerde diensten / programma's, voor het inhuren van hoogwaardige, getalenteerde verkopers. De afdeling is verantwoordelijk voor het aanmelden van nieuwe partners bij ons bedrijf en is ook verantwoordelijk voor het testen en heeft de leiding van de volledige wervingscyclus voor nieuwe partners.

Relatiemanagement verkoop

De afdeling RMV, of Relatiemanagement verkoop is verantwoordelijk voor het beheren van afspraken, het bevorderen van eerlijke en transparante relaties tussen het Wagner team en onze partners en zorgen voor lange, sterke relaties tussen hen.

Training & opleidingsafdeling

 

Onze afdeling Training & opleiding biedt training- en opleidingsdiensten aan om de vaardigheden en kennis van onze medewerkers te ontwikkelen en te verbeteren. Zij helpen hen succesvol te zijn in hun banen en om de kwaliteit en effectiviteit van afdelingen, teams, managers en leiders te beïnvloeden. Zij bieden ook dergelijke training aan voor ons partnernetwerk om hun vaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren om zich aan te passen aan onze hoge normen.

Maak kennis met ons team

Gleice Correia

Gleice Correia

Hoofd personeelszaken

 

Beatriz Colina

Beatriz Colina

Vendor Manager

 

Qudrat Ullah

Qudrat Ullah

Vendor Manager