Pin It

Leverancier Registratie

Bedankt voor uw interesse voor inschrijving in de Wagner Consulting International's leveranciers registratie.
De volgende instructies zijn van toepassing op alle leveranciers die zich willen inschrijven en in aanmerking willen komen voor verzoeken van Wagner Consulting International.

   
Om in aanmerking te komen voor inschrijving, moeten alle potentiële leveranciers de volgende correcte informative in het Engels verstrekken:

 1. Lees deze pagina en zorg ervoor dat u aan al onze eisen voldoet.
 2. Bereid zijn om onze algemene voorwaarden en richtlijnen te accepteren, die de verantwoordelijkheden als vertaler uitleggen (met inbegrip van details over betalingsvoorwaarden). Deze voorwaarden worden met u gedeeld als uw inschrijving interessant is.
 3. Maak een CV, en zorg ervoor dat het alle gevraagde gegevens bevat. CV's moeten in het Engels zijn (let op dat de kwaliteit van het schrijven deel uitmaakt van het selectieproces).
 4. Zorg ervoor dat u zich als een individuele freelancer inschrijft, en niet als een vertegenwoordiger van een agentschap. Uitbesteding van werk is niet toegestaan, tenzij wij schriftelijk toestemming hebben verleend.
 5. Zorg ervoor dat alle informatie juist en waar is voordat u een sollicitatie indient.
 6. Voordat u een sollicitatie indient, wees er zeker van dat u er mee akkoord gaat dat wij informatie behouden om vertalers te werven, en dat alle ingediende informatie juist en waar is.
 7. Stuur uw CV naar het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Gelieve uw naam en taalparen in de onderwerpregel te vermelden.

Als u voldoet aan onze criteria en geïnteresseerd bent om onze leverancier te worden, volg dan de bovenstaande stappen om uw cv te versturen. Houd er rekening mee dat als u geaccepteerd wordt, we contact met u opnemen voor het testen van vaardigheden. Testen worden niet vergoed.
Als u wilt dat we u voor werk overwegen, stuur dan ook het volgende mee:

 • Uw taalparen
 • Specialismes
 • Tarief per woord in USD (we kunnen alleen in USD betalen)
 • Minimale kosten
 • Vertaal software die u bezit
 • Specialistische woordenboeken


Leveranciers moeten in staat zijn om twee professionele referenties te verstrekken, en / of om lidmaatschap te tonen van een erkend professioneel vertalerlichaam, zoals ATA.

Voor vertalers:


We gebruiken alleen native speakers die vertalen naar hun moedertaal en die professionele taalkundigen zijn. Leveranciers moeten bereid zijn om te werken met strikte deadlines (24 uur voor documenten onder 1000 bronwoorden). Het insturen van een ingevulde sollicitatie betekent niet dat het automatisch in onze database wordt opgenomen. Registratie hangt af van een evaluatie van uw sollicitatie. Het opnemen van een leverancier in onze database betekent ook niet dat de partner wordt opgenomen in alle leveranciersverzoeken. Het betekent dat de sollicitant (indien opgenomen in de database) gelijke behandeling krijgt in de selectie van de leverancier. Wij danken u voor uw interesse in Wagner Consulting International en hopen uw sollicitatie te ontvangen bij ons Vendor Management Team.

    
Vragen of zorgen? Neem dan contact op met onze leveranciersmanagementteam!