Pin It

China werkt met talrijke wereldwijde industrieën, wat grote vraag creeërt in de vertaalmarkt van en naar de Chinese taal. Wagner Consulting International, draagt er daarom zorg voor om alleen de beste Chinese vertalings diensten te gebruiken, ongeacht Mandarijn, Kantonees, of welke industrie dan ook


Wagner Consulting International heeft het perfecte team en businessmodel voor het omgaan en accepteren van alle vertaalbehoeften van het Chinees naar Engels, en vice versa. Alle vertalers zijn erg getalenteerd, en maken 'menselijke' vertalingen van scripts, die gemakkelijk te lezen en te gebruiken zijn.
Engels naar Chinees vertalers bij Wagner International Consulting 
Onze bekwame Engels naar Chinese vertalers zullen:

  • E-mails en volledige documenten van en naar Chinees of Engels vertalen
  • Teksten vertalen en documenten onderhouden in de standaard en de meest gebruikte formaten
  • Zelfs de krapste deadlines halen

De snelle Chinese vertaaldiensten die Wagner Consulting International levert, richt zich op de perfecte vertaling, voor elke industrie wereldwijd, op elk moment. De meeste cliënten van Chinese vertalingen van Wagner Consulting International behoren tot de financiële en publieke sector, maar ook de overheid, IT, en fabricage branches. Al onze Engels naar Chinees vertalers zijn technisch geschoolde, ijverige, moedertaal sprekers.


Om te kunnen voldoen aan de hoge vraag hebben we de Fast and Easy Professional Translation Service Pagina gecreëerd, waar individuen en bedrijven direct een project kunnen prijzen. Dit wordt gedaan door te zoeken met de vereiste vakgebieden, de woordtelling, de dringendheid van het project en de vereiste talen. Binnen een paar seconden heeft U een offerte.
Heeft U verdere vragen? Stuur ons dan een Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.