Pin It

Wagner Consulting International is een online vertaal- en taaldienstverlener, met hoge vaardigheid in het Duits naar Engels en Engels naar Duits vertalingen. Wagner Consulting International behandelt alle bedrijven, vennootschappen, ondernemingen en investeerders, van alle maten, privé-personen, start-ups en meer. Wagner Consulting International heeft een zeer toegewijd team van lokale, moedertaalsprekende, Duitse vertalers.

Gevestigd in Philadelphia, Verenigde Staten, voorzien wij de wereld (en dit wordt weerspiegeld in haar portefeuille van 7000 tevreden klanten van over de hele wereld).

De Duitse vertalers van Wagner Consulting International zijn niet alleen vaardig in de Duitse taal, maar hebben ook vakgebonden expertise, zodat de vertaalde tekst niet alleen altijd grammaticaal, maar ook technisch correct is.

Kwaliteit heeft de hoogste prioriteit. Wagner Consulting International streeft er daarom altijd naar om ervoor te zorgen dat, ongeacht welke vakgebieden er nodig zijn, onze vertalers beschikken over taalvaardigheden die perfect geschikt zijn voor zelfs de meest complexe projecten en specialiteiten.

Sinds haar oprichting in 2001 hebben we zeer complexe Engels naar Duitse vertalingen behandeld op gebieden zoals kleefstoffen, luchtvaart, optica, machine engineering, laboratoriumapparatuur en lassen. Duits is een veel gebruikte en populaire taal over de hele wereld met moedertaalsprekers verspreid over de hele wereld, en een toenemend aantal internationale sprekers. Andere populaire gebieden van expertise zijn financiële, juridische, zakelijke, promotie en automobielgebieden.


Onze Duitse vertalers werken ook in het weekend 


Wagner Consulting International introduceerde zijn vakantie- en weekenddienst in 2008 om tegemoet te komen aan klanten die buiten de kantooruren vertalingen nodig hebben. Wagner Consulting International's team van Duitse vertalers is altijd aanwezig, en produceren volmaakte vertalingen van hoge kwaliteit van en naar het Duits. Klantenservice krijgt de prioriteit, daarom zorgt het team van klantenondersteunende specialisten voor alle vragen, en leiden klanten door de transparante vertaalprocessen.

Kennis hebben van het vertalen van handleidingen, ingewikkelde verklaringen en technische documenten: Wagner Consulting International's team van Duitse vertalers weten elke bestelling perfect te behandelen. Tarieven zijn zeer competitief, omdat het de visie van WI is om de klanten de hoogste waarde te bieden voor hun geld.