Pin It

Wagner Consulting International biedt professionele, kwaliteitgedreven en snelle IJslandse vertaaldiensten, met veel deskundigheid in talrijke thema's en onderwerpen. Het team van Wagner Consulting International van hardwerkende en toegewijde vertalers tonen hoge vaardigheid in de IJslandse taal, met elk persoon die een diepgaande kennis heeft in een vakgebied.

De meerderheid van onze klanten behoren tot de populaire branchenissen, dus zijn ze bedreven in hun gebied. Deze omvatten:

  • Medische vertaling
  • Automobiel vertaling
  • Financiële vertaling
  • Juridische vertaling
  • Toerisme & Reisvertaling
  • Vertaling van telecommunicatie
  • Media & amusementsvertaling

Wij zijn van mening dat transparantie cruciaal is als het gaat om zich te concentreren op kwaliteit gerichte diensten aan mensen dat resulteert in een eenvoudige, rechttoe-rechtaan proces om van tijd tot tijd de stress bij klanten te besparen. En klanten waarderen dat!

Met een team van hooggekwalificeerde IJslandse vertalers heeft Wagner Consulting International ervoor gezorgd dat orders die behoren tot gespecialiseerde en unieke nissen in vertaling, tot een uitzonderlijk hoge kwaliteit worden verwerkt. Het team van professionele bewerkers kijken de totale vertaalde teksten na, zodat ze altijd aan de eisen van elke bestelling voldoen. In sommige gevallen, waar aanvullingen en wijzigingen aan de inhoud moeten worden aangebracht, wordt het naar het team van vertalers teruggestuurd, die een verfijnde definitieve versie van het werk opleveren.

Wagner Consulting International biedt grote waarde voor uw geld, een professionele en positieve werkomgeving, een goede set-up, die ervoor zorgt dat alles wordt bekeken en er niets wordt overgeslagen, en zonder gaten die productiviteit, efficiëntie, kwaliteit en prijs kunnen beïnvloeden.