Pin It

Wagner Consulting International begrijpt het belang van automotive vertalingen voor de wereldwijde auto-industrie. Dat is één van weinige sectoren die sterk afhankelijk zijn van nauwkeurige en snelle vertalingen. Klanten willen immers nauwkeurige en duidelijke documentatie en referenties wanneer ze een voertuigen willen kopen of op zoek zijn voor service en onderhoud.


We realiseren ons ook dat we leven in een wereld die steeds verder evolueert. Goede automotive vertalers zijn daarom noodzakelijk om bedrijven te helpen de groei te realiseren die ze verdienen in zogenaamde groei-markten. Daarom zijn wij de perfecte partner voor uw automotive bedrijf.

Kwaliteitsgedreven

Kwaliteit is niet alleen een persoonlijke keuze voor ons; het is een hardcore zakelijke ethiek. Als taaldienstverlener hebben we efficiënte processen en tools ontwikkeld voor elke fase van taalsbeheersing. We hebben een breed scala van gespecialiseerde auto-vertalers die niet alleen kennis hebben van het veld, maar die vloeiend zijn in meerdere talen. We hebben vaardigheid in het vertalen van:

  • Terugroepingen / TSBs
  • Onderhoudshandleidingen
  • Diagnostics
  • Onderhoudshandleidingen
  • Handleidingen
  • Technische training
  • Service onderdelen

Wij verzorgen een de hoogste kwaliteit vertalingen omdat we ook aandacht schenken aan de mondiale cultuur en nationaliteit. Onze automotive vertaaldiensten omvatten kwaliteitsvertalingen in Oosterse en Aziatische lettertypes die onze expertise en zakelijke imago naar een hoger plan tillen.

Onze proeflezers zijn even competent als onze automotive vertalers. Zij garanderen de correcte tekst, interpunctie en grammatica.

Neem contact met ons op

Op zoek naar automotive-vertalingen? Neem nu contact met ons op voor een offerte of vragen.