Pin It

Welkom bij onze praktijkgroep voor toerisme.

Het internet heeft een levendige en competitieve internationale toeristische markt gecreëerd. Slimme reisbureaus weten dat de beste manier om in deze business te winnen is, om met de reizigers te communiceren in hun eigen moedertaal. Het is ook één van de snelste manieren om internationaal naamsbekendheid op te bouwen en het kleine voordeel op hun klanten te krijgen om meer marktvoordelen te waarborgen. Als gevolg daarvan worden toeristische vertaaldiensten belangrijker dan ooit.

Het bereiken van uiteenlopende doelgroepen (of zij werknemers of consumenten zijn) is cruciaal om uw merk te laten groeien en de winstgevendheid te verhogen in de sterk concurrerende reis- en toerismebranche. Dat is de reden waarom zoveel bedrijven een beroep op ons doen om al hun taalbehoeften door ons te laten afhandelen.

Geen enkele branche verandert en past zich zo snel aan als het reizen en de gastvrijheid. Klanten hebben de meest moderne online boekingssystemen in verschillende talen, luchtvaartmaatschappijen moeten meertalige oplossingen bieden en hotels moeten met een breed scala aan internationale mensen communiceren.

Onze internationale klanten in de reis- en gastvrijheidsector vertrouwen ons hun globalisatieprojecten toe en kunnen er zeker van zijn dat we kritische niveaus met de hoogste kwaliteitsnormen hanteren. Meertalige e-boekingsoplossingen en reserveringen, online marketingoplossingen en printmedia zijn slechts een klein onderdeel van onze diensten die wij aanbieden.

Klanten waarderen het spectrum van de volledige service van ons bedrijf, het draaien van een basiswebsite in vele talen om hoge technische en bovendien kritische gelokaliseerde software en websiteoplossingen te leveren.

We laten onze ervaring doorstromen in het lokalisatie- en vertaalproces en verwerken de specifieke kennis die we hebben verworven door duizenden vertalings- en lokalisatieprojecten in de reis en gastvrijheidsector.

Door onze ruime ervaring en het gebruik van de meest modernste technologie bij het lokaliseren en vertalen van uw applicatie of documenten, kunnen we een oplossing aanpassen die het best past bij uw specifieke behoeften.