Pin It

De Bantoetalen (Nigeriaanse Kongotalen), die een familie van de Afrikaanse talen, dat in termen van het aantal gesproken talen, de geografische omvang en het aantal sprekers veruit de grootste talenfamilie in Afrika is (/ˈbæntuː/),[2] technisch gezien vormen de kleinere Bantoetalen (in tegenstelling tot de "grote Bantoe", een losjes gedefinieerde categorisatie inclusief andere Bantoetalen), een traditionele tak van de Nigeriaanse Kongotalen.

Bantoetalen worden grotendeels in het oosten en het zuid van de huidige Kameroen, gesproken, dat wil zeggen in de regio's die algemeen bekend staan ​​als Centraal Afrika, Zuidoost Afrika, en het zuidelijk Afrika. Delen van het Bantoegebied omvatten talen van andere taalfamilies.

Bantoetalen     Wagner Consulting International werkt samen met:

·         Lingala

·         Luganda

·         Sepedi

·         Sesotho

·         Setswana

·         Shona

·         Siswati

·         Tishiluba

·         Tsonga

·         Xhosa

·         Zulu

·         Swahili

·         Kituba

·         Chichewa

·         Kinyarwanda

Ongeveer 85 procent van de bevolking van Afrika - minstens 600 miljoen mensen - spreekt een Nigeriaans Kongotaal In twee landen, Nigeria en Tsjaad, worden de Nigeriaanse Kongotalen door een minderheid gesproken. In Noord Nigeria, Noord Oeganda en Kenia, zijn er aanzienlijke bevolkingsgroepen die een andere taal spreken, maar zelfs in deze landen spreekt de meerderheid van de bevolking een Nigeriaans Kongotaal.

Waarom Wagner Consulting International?

Wagner Consulting International is misschien wel het meest gerenommeerde centrum voor vertalen en tolken ter wereld en in alle bovengenoemde Bantoe Afrikaanse talen. Afrika ondervindt een snelle groei, vooral in de juridische, landbouw- en hernieuwbare bronnen. Dit betekent op zijn beurt dat er een grote vraag is naar communicatie tussen Afrikaanse landen en de EU (en andere staten) die financieringen, donaties en bijstand verlenen, alsmede bekwaamde werknemers en investeerders in de regio. Daarom is het absoluut noodzakelijk dat contracten, tolken, ingenieurs, leidinggevenden en CEO's en contractanten in staat zijn om met de respectieve autoriteiten in elk land te communiceren en dat is wanneer Wagner Consulting International zijn entree doet. Als leider in vertalingen, tolken en met bekwaamde deskundigen in bijna alle talen, tonen we volledige nauwgezetheid en professionaliteit op alle gebieden en talen die nodig zijn. Ook wij leveren niet alleen 7 dagen per week diensten, maar hebben ook meer dan 7.000 diensten voor ondernemingen en bedrijven over de hele wereld afgerond.