Pin It

Afrika heeft een rijkdom aan talen. Er is een schatting dat 33 procent van de talen van de wereld op het continent woont en de meeste daarvan zijn talen die niet op Bantoe zijn gebaseerd. Ongeveer 250 dialecten zijn van Bantoe afkomst, terwijl de anderen aparte niet verbonden talen zijn, zoals Arabisch, Amharisch en Afrikaans, om er maar een paar te noemen.

Wagner Consulting International biedt niet alleen uitmuntendheid, snelheid en efficiëntie, maar ook keuze. Bedrijfsvertalers behoren tot de meest gevarieerde, ervaren en geschoolde vertalers die er bestaan, die diensten verlenen in alle soorten, zelfs in alle grotendeels gesproken Bantoetalen van Afrika (zie de pagina van Afrikaanse Bantoetalen). De niet Bantoe gebaseerde talen van Afrika, omvatten het volgende:

·         Afrikaans

·         Amharisch

·         Arabisch

·         Hausa

·         Igbo

·         Malagasi

·         Oromo

·         Somalisch

·         Tigrinia

·         Wolof

·         Joruba

Er is een grote vraag naar diensten in veel van de bovengenoemde talen, met name met de huidige asielzoekers, aantallen van immigratie en de handel tussen Noord Afrika, de EU en Rusland. Wagner Consulting International biedt gegarandeerde kwaliteit van het werk, vertaald en vertolkt door deskundigen die met de actuele zaken, de cultuur, het bedrijfsleven, de juridische en politieke situaties en de gevoeligheid in elk land op de hoogte zijn.

Als kwaliteit hetgeen is wat nodig is, biedt niemand hoger dan Wagner Consulting International.