Pin It

Wagner Consulting International biedt een complete reeks van het Amhaars vertaaldiensten voor een verscheidenheid van industrieën. Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende namen uit diverse sectoren, zoals de overheid, bedrijfsleven, onderwijs, technologie, medische en juridische. Wij werken met een team van vertalers met grote kennis van de talen en die ook een goed begrip hebben van specifieke branchevereisten van onze klanten. Wij vertalen documenten, boeken, software, of enige andere vorm van tekst.

Een beetje informatie over het Amhaars

Amhaars, de hoofdtaal in Ethiopië, wordt beschouwd als de tweede meest gesproken taal in Afrika, en de vijfde wereldwijd. Er zijn meer dan 27 miljoen Amhaars sprekers; meeste behoren tot de hogere en middenklasse in de samenlevingen. Er zijn veel Amhaars-sprekers die geen Engels, of een andere taal, spreken of begrijpen. Buiten Afrika, zijn er bijna 2,7 miljoen immigranten die het Amhaars spreken.

Waarom u voor ons moet kiezen?

Bij VIP Translator, begrijpen we de technische details en fijne kneepjes voor een Amhaars vertaling en daarom garanderen wij een job die vrij is van contextuele, grammaticale, of enige andere vorm van fouten. We hebben een goed kwaliteitsborgingsproces dat ervoor zorgt dat het afgeleverde document dezelfde betekenis en doel heeft als het origineel.

Om onze kwaliteitsnormen op het hoogste te houden, werken we met een team van enkele van de meest gekwalificeerde en ervaren vertalers. Onze professionals zijn zich terdege bewust van de subtiliteiten die deel uitmaken van een taal. Ze beschikken over de kennis van niet alleen het Engels en het Amhaars, maar van meer dan honderd verschillende talen die gesproken worden ter wereld.