Pin It

Wagner Consulting International is een gerenommeerde naam in Chichewa vertalingen en vertalersdiensten. Wij ondersteunen zakelijke klanten evenals die uit diverse sectoren zoals ruimtevaart, medische, IT-, en onderwijs. Wij werken nauw samen met onze klanten om zeer nauwkeurige en relevante vertaling binnen de minst mogelijke tijd te bieden. Wij vertalen alle soorten teksten, zij het in de vorm van een document, boek, ebook, of software.

Een beetje informatie over Chichewa

Chichewa is een Malawi taal, voornamelijk gesproken in Zambia en Mozambique. Veel mensen in andere landen van Zuid-Centraal-Afrika spreken Chichewa. Mensen beschouwen het als een dialect uit Malawi, maar het wijdverbreide gebruik geeft het een eigen identiteit. Het is 's werelds op twee na meest gesproken lokale taal. Volgens een enquête, spreekt bijna 6 miljoen mensen deze taal, en daarom wordt het vaak gebruikt in officiële documenten en technische handboeken in de regio.

Waarom u voor moet kiezen?

Wagner Consulting International beschikt over een team van professionele Chichewa vertalers die experts zijn in wat ze doen. Of u Chichewa moeten vertaling naar het Engels of Engels naar Chichewa, we hebben u gedekt. Wij handhaven onze kwaliteit door middel van onze uitvoerig kwaliteitsborgingsproces dat uitgebreide correctie en redactie omvat. Onze experts zijn zich ook bewust van uw specifieke branche en u hoeft zich geen zorgen te maken dat de toon of de context verloren gaat in de vertaling.

U kunt vertrouwen op onze kwaliteit, onze concurrerende prijzen, en ons streven voor het behalen van deadlines. Behalve Chichewa en Engels, bieden wij ook vertaaldiensten voor 50 andere talen.