Pin It

Wanneer het gaat om talen en dialecten die in de Afrikaanse regio wordt gesproken, dan onderscheidt Wagner Consulting International zich als de meest betrouwbare vertalingsdienstverlener. Wij werken met hoog gekwalificeerde taalkundigen die beschikken over jarenlange ervaring. De diepgaande kennis van het Lingala, en meer dan 100 andere talen, garandeert de snelste service met de hoogste kwaliteit van ons team. Wij vertalen alle soorten materiaal en in verschillende vormen, waaronder boeken, scripts, handleidingen en presentaties.

Wat meer informatie over Lingala

Lingala is een van de dialecten die gesproken wordt in de Republiek Congo. Het is een dialect van de Bantu taal die gesproken wordt in centraal Afrika. Volgens de laatste onderzoeken uit de regio, zijn er meer dan 10 miljoen mensen die Lingala spreken als moedertaal, of als tweede taal. Een grote meerderheid van de sprekers zijn niet in staat om een andere taal te spreken of lezen waardoor het van cruciaal belang is voor bedrijven om hun materiaal te vertalen naar Lingala om de boodschap over te brengen.

Waarom u voor ons moet kiezen?

Wagner Consulting International is een bedrijf dat zich richt op het ondersteunen van bedrijven en organisaties die wereldwijd zaken doen. Onze vertaalservice is een toevoeging aan onze zakelijke oplossingen. Daarom huren wij een team van professionals die beschikken over de kennis van de talen, alsmede de kennis van uw branche en het bedrijfsleven. Wij bieden echter ook Lingala vertalingen aan personen die onze diensten nodig hebben om een andere reden, zoals academische of persoonlijke.

Bij Wagner Consulting International, bieden wij waar voor ons geld door onze kwaliteit en kostenefficientie Wanneer u dus op zoek bent naar vertaling van het Lingala naar een andere taal en vice versa, dan zijn wij het team waarop u kunt vertrouwen.