Pin It

Ndebele is een taalvariant die wordt gesproken in Zuid-Afrika, Zimbabwe en Botswana. Het is één van de meer dan honderd talen die de vertaaldienst van Wagner Consulting International voor u kan verzorgen. Hoewel onze klantenkring voornamelijk uit bedrijven bestaat die willen uitbreiden in de regio, komen we ook tegemoet aan de wensen van academische instituten en personen die Ndebele vertalingsdiensten nodig hebben om persoonlijke redenen. Wij vertalen marketing materiaal, technische handleidingen, boeken, officiële documenten, juridische papieren, brieven, en elke andere vorm van tekst zoals Engels naar Ndebele en vice versa.

Wat meer informatie over Ndebele

Ndebele is een interessante taal omdat het twee verschillende varianten heeft. Een variant wordt gesproken in Zimbabwe waar Engels de officiële taal is terwijl de andere variant wordt gesproken in Zuid-Afrika, waar het één van de 11 verschillende officiële talen is. In totaal zijn er bijna 1 miljoen sprekers van Ndebele in de regio. Terwijl de meeste sprekers Engels begrijpen, heeft de meerderheid heeft enige kennis van het Ndebele. Voor bedrijven die begrijpen hoe belangrijk het is om mensen op een persoonlijk niveau te begrijpen, kunnen Ndebele vertaaldiensten als een zeer krachtige tool dienen.

Waarom u voor ons moet kiezen?

Als bedrijf streven wij er naar om bedrijven te helpenom wereldwijd te groeien en uit te breiden. Wagner Consulting International beschikt over een team van taalkundigen met de opleiding, ervaring en diepgaande kennis over Ndebele en meer dan honderd andere talen. Wij werken nauw samen met elke klant op de behoeften en eisen van hun specifieke industrie te begrijpen. Het resultaat is een vertaling waarin de context, de toon, en de impact van de oorspronkelijke tekst blijft behouden.

Met ons groot team en ongeëvenaarde deskundigheid, garanderen wij nauwkeurige en diepgaande service. Wij verkorten de doorlooptijd en de kosten van de vertaaldienst.