Pin It

Omdat het een taal is die in Ethiopië, Kenia en Somalië wordt gesproken, is Oromo cruciaal voor elk bedrijf dat in contact wil komen met klanten of partners in de regio. Wagner International Consulting begrijpt uw behoeften en helpt u de taalbarrières op weg naar 'groei' te overwinnen. Wij bieden complete en uitgebreide Oromo vertaaldiensten op basis van diepgaande kennis van de taal en de culturele verschillen. Wij ondersteunen bedrijven, particulieren, lokale bedrijven, maar ook non-profit organisaties.

Wat meer informatie over Oromo

Oromo is de moedertaal van meer dan 24 miljoen mensen in de Ethiopië, Kenia en Somalië. Door de lagere alfabetiseringsgraad van de regio, is het in de meeste gevallen de enige taal die gesproken en begrepen wordt door de lokale bevolking. Oromo is een heel oude Afro-Aziatische taal en geniet daarom veel respect. Het is zo'n diverse taal dat taalkundigen het vaak categoriseren in verschillende, elkaar uitsluitende, dialecten.

Waarom u voor ons moet kiezen?

Bij Wagner Consulting internationale, beschikken we over de expertise van bijna alle populaire dialecten van Oromo. We zijn niet alleen vertalers die de taal spreken, maar gekwalificeerde professionele linguïsten die de taal en de vertaling kunnen analyseren op een meer technisch niveau. Dat helpt ons belangrijke vertalingsfouten te voorkomen, zoals het verlies van de context of verandering van de toon.

Onze ondersteuning is niet beperkt tot een bepaalde bedrijfstak. Wij ondersteunen zowel zakelijke klanten als de publieke sector. Een groot aantal van onze klanten zijn creatieve individuen en non-profit organisaties. Wij garanderen een nauwkeurige en flexibele service tegen de meest concurrerende tarieven.