Pin It

Wagner Consulting International is een top-vertaler voor Sesotho. Het is één van de honderd verschillende talen waarvoor wij de deskundigheid hebben. Wij bieden professionele vertalingen van tekst en inhoud van Sesotho naar andere talen, en omgekeerd. Onze ondersteuning is ontworpen om tegemoet te komen aan kwaliteitsbewuste klanten uit de bedrijfs- en publieke sector. Wij vertalen alle soorten materiaal inclulsief juridische documenten, zakelijke contracten, presentaties, scripts, en boeken.

Alles over Sesotho

Sesotho, ook wel bekend als Sotho, is één van de 11 officiële talen van Zuid-Afrika. Het wordt voornamelijk gesproken in Lesotho. Zoals de meeste talen die worden gesproken in het gebied, wordt ook Sotho beschouwd als een onderdeel van de Buntu taal. Veel taalkundigen beschouwen het meer een dialect dan een taal. Volgens de laatste volkstelling is Sesotho de eerste taal voor bijna 8 procent van de bevolking van Zuid-Afrika. Voor bedrijven die, daarom, geloven in het bereiken van een zo gevarieerd mogelijk gebied, kunnen Sesotho vertalingen helpen als een krachtig instrument in het creëren van een krachtige invloed.

Waarom u voor ons moet kiezen?

Wanneer u op zoek bent naar Sesotho vertalingsondersteuning dan is Wagner Consulting international het beste dat je kunt vinden. Wat ons onderscheidt is onze grote zorg voor kwaliteit en klanttevredenheid. Wij werken met een team van professionele taalkundigen, die u helpen om de taal en culturele barrières te overwinnen. Wij hebben jarenlange ervaring en onze gevarieerde klantenkring geeft ons enorm inzicht in de verschillende industrieën en hun verschillende behoeften.

Met Wagner Consulting international, ontvangt u hoge kwaliteit Zuid-Sotho vertalingen tegen een concurrerende prijzen, en in de kortste doorlooptijd.