Pin It

Tigrinya is een taal die voornamelijk gesproken wordt op het Somalische schiereiland, of de 'Hoorn van Afrika' zoals het in de volksmond wordt genoemd. De heersende populariteit van Tigrinya begrijpende, biedt Wagner Consulting International de meest betrouwbare Tigrinya vertaaldiensten, voornamelijk gericht op multinationals en internationale ondernemingen. Maar we komen ook tegemoet aan de behoeften van cliënten anders dan het bedrijfsleven, zoals onderwijsinstellingen, advocatenkantoren, en talrijke bedrijven in de openbare sector. We hebben een team van Tigrinya vertalers en taalkundigen met niet alleen de kennis van de taal, maar ook een goed begrip van uw specifieke markt.

Een beetje meer informatie over Tigrinya

Tigrinya wordt meestal gesproken in Ethiopië. Net als de meeste Ethiopische talen, heeft het Afro-Aziatische oorsprong. Het is de taal van de etnische Tigray-Tigrinya stam. Officiële gegevens stelt dat er momenteel 6,9 miljoen sprekers van de taal zijn door heel Afrika. De meeste van hen wonen in de Hoorn van Afrika. Structuurwijs, wordt Tigrinya beschouwd als een zeer complexe taal. De complexiteit maakt het noodzakelijk dat de vertaler beschikt over een diepgaande kennis van Tigrinya en de andere taal die bij de vertaling betrokken is.

WAAROM U VOOR ONS MOET KIEZEN?

Diepgaande technische kennis van de talen is wat Wagner Consulting International onderscheidt in deze industrie. Met grote kennis van meer dan honderd talen, helpen wij onze klanten de mensen van de regio op de meest effectieve en aantrekkelijke manier te bereiken. Wij werken met gekwalificeerde professionele vertalers met een reputatie voor het leveren van de hoogste kwaliteit in de kortste tijd. Wij voegen waarde toe aan hun werk door middel van ons uitgebreide redigeer en proeflees proces, en onze concurrerende tarieven zijn kers op de taart.

Laat uw tekst vertalen in Tigrinya of van Tigrinya in het Engels of een andere taal.