Pin It

Tshiluba, ook wel bekend als de Luba Kasaï taal, wordt gesproken door een groot aantal mensen in Centraal-Afrika. Wagner Consulting International is erg trots op het aanbieden van de meest betrouwbare Tshiluba vertaaldiensten aan klanten uit een groot aantal marktsectoren. Met een team van gekwalificeerde linguïsten aan onze zijde, hebben we een groot aantal klanten van bedrijven, publieke en educatieve sectoren kunnen ondersteunen. Er zijn geen beperkingen aan het soort projecten waarvan we in staat zijn om deze met succes te voltooien. Van juridische documenten tot research papers, en van scripts tot advertenties, wij vertalen het allemaal uit Tshiluba in het Engels en andere talen, of vice versa.

Een beetje meer informatie over Tshiluba

Tshiluba is een taal die ook bekend is onder een verscheidenheid aan andere namen, waaronder de Luba-Ksai, Cilubà, Luba-Lula, en gewoon Luba. Het is de nationale taal van de Democratische Republiek Congo. Net als andere talen van het land, heeft het ook een oorsprong in het Bantu. Het tegenwoordig door meer dan 7 miljoen mensen in Afrika gesproken. Veel taalkundigen en taaldeskundigen zijn het erover eens dat het een van de meest ingewikkelde en moeilijke talen is. Dat is de reden waarom een perfecte Tshiluba vertaling meer nodig heeft dan alleen de mogelijkheid om het te lezen, spreken of begrijpen.

WAAROM U VOOR ONS MOET KIEZEN?

Bij Wagner Consulting International werken we samen met experts die de mogelijkheid hebben om talen op een hoger niveau te ontcijferen. Ze begrijpen de verbinding tussen de bron en de te vertalentaal om duidelijke en contextuele vertaling te bereiken zonder enige dubbelzinnigheid. We hebben de meest gekwalificeerde professionals gekozen, omdat we willen dat onze klanten ons bewust kiezen. Behalve Tshiluba en Engels, hebben we een team met ervaring in meer dan honderd verschillende talen, waaronder Arabisch, Frans, Duits, en tal van Afrikaanse dialecten.