Pin It

Wolof is een taal die in heel Senegal, Gambia en Mauritanië wordt gesproken. Wagner Consulting International heeft de beste Wolof vertalers in dienst. Wij werken met professionele vertalers en deskundigen die beschikken over jarenlange ervaring, om zo aan de verwachtingen van klanten te kunnen voldoen. Met ons groot team aan Wolof taalkundigen kunnen wij voldoen aan alle dringende en hoge eisen voor kwaliteit. Wij beschikken over de expertise in meer dan 100 verschillende talen, waaronder Engels, Spaans en Arabisch. Wij richten ons op alle soorten vertalingen, waaronder boeken, juridische documenten, tijdschriften, handleidingen en academische projecten.

Een beetje meer informatie over Wolof

Wolof is de taal van de Wolof. De oorsprong kan echter worden teruggeleid naar de Lebou stam. Het is een van de weinige Niger-Congo talen die geen toonvariaties kent. Het is, in feite, een amalgaam van het Arabische, Frans en Senegalees. Bijna 40 procent van de bevolking in Senegal spreekt Wolof als moedertaal of als tweede taal. Volgens de laatste onderzoeken hiernaar zijn er bijna 4,2 miljoen inheemse sprekers Wolof. Een Wolof vertaling is uitgegroeid tot een belangrijk marketinginstrument voor bedrijven die proberen de lokale markt aan te boren.

WAAROM U VOOR ONS MOET KIEZEN?

Wagner Consulting International is niet zomaar een vertaalbureau; het is een compleet business consulting bedrijf dat uw behoeften begrijpt. Behalve het bieden van Wolof vertalingensdiensten aan een breed scala aan klanten, zijn we ook trots op de manier waarop we bedrijven helpen de taal als een krachtig marketingsinstrument te gebruiken. Onze vertaalservice is gebaseerd op onze kennis van uw branche, evenals de culturele verschillen die invloed hebben op de kwaliteit van de vertaling. 

Wanneer u een vertaaldienst zoekt die de betekenis, de context en het doel van uw tekst zal behouden, kies dan gerust voor Wagner Consulting International.