Pin It

Wagner Consulting International is een toonaangevende aanbieder van kwalitatief hoogwaardige Xhosa vertaaldiensten. Xhosa is één van de officiële talen van Zuid-Afrika en is essentieel voor bedrijven die in de regio willen uitbreiden. Hoewel we ons vooral richten op zakelijke klanten en bedrijven, bieden wij onze diensten ook aan de publieke sector, juridische klanten, academische instellingen, of personen met persoonlijke Xhosa vertalingswensen.

Een beetje meer informatie over Xhosa

Xhosa is een van de vele talen die beschouwd worden als de officiële taal van Zuid-Afrika. Het is de taal van de Xhosa bevolking en komt, vanwege de banden tussen de twee groepen, sterk overeen met de Zulu taal. Het wordt gesproken door bijna 18 procent van de bevolking van het land. Dat komt overeen met ongeveer 7,6 miljoen mensen. Xhosa, zoals de meeste Zuid-Afrikaanse talen met Bantu roots, is ook een tonale taal. Het heeft een aantal klikken en tonen en is geschreven in hetLatijns alfabet. Een passende en professionele vertaling behoeft een diepgaande kennis van de betrekking tussen Xhosa en de brontaal, en de taal waarin het vertaald moet worden. Daarom neemt het een goede en gekwalificeerde taalkundige om een professionele Xhosa vertaler te zijn.

WAAROM U VOOR ONS MOET KIEZEN?

Bij Wagner Consulting International differentiëren we altijd onze diensten op basis van de kwaliteit en toegevoegde waarde. Om de beste kwaliteit te waarborgen, werken we uitsluitend met gekwalificeerde en ervaren Xhosa taalkundigen die het belang van het behoud van de context begrijpen. Om toegevoegde waarde te bieden, beloven wij de beste tarieven en de kortste doorlooptijd. 

Bovendien hebben we kennis van meer dan 100 verschillende talen die over de hele wereld gesproken worden. Dus of het nu gaat om Xhosa naar Engels of Frans naar Xhosa vertalingen; Wagner Consulting International is uw beste keuze.