Pin It

Als één van de officiële talen van Zuid-Afrika, wordt Zulu gesproken door een grote meerderheid in de regio. Bij Wagner Consulting International bieden wij een uitgebreide Zulu vertalingsdienst met gegarandeerde kwaliteit en toegevoegde waarde voor onze klanten. Wagner Consulting International ondersteunt een breed scala aan opdrachtgevers. Hoewel de meeste van onze klanten bedrijven zijn die als doel hebben om hun wereldwijd uit te breiden, helpen we ook mensen die professionele Zulu vertalesr voor andere doeleinden nodig hebben. Wij vertalen alle soorten documenten, variërend van product-handleidingen tot juridische documenten.

Een beetje meer informatie over Zulu

Het wordt gesproken door meer dan 10 miljoen mensen in Zuid-Afrika. Zulu, ofwel isiZulu, is de taal van de Zulu's. Het is één van de 11 officiële talen van het land. Bijna de helft van de bevolking van Zuid-Afrika is in staat om te begrijpen Zulu. Dit maakt het de tweede meest-gesproken Bantu taal in de regio. Het heeft verschillende invloeden van andere talen, waaronder Europese talen. Dat is een van de redenen waarom het nu met behulp van het Latijnse alfabet wordt geschreven. Het moderne Zulu heeft veel woorden geleend uit het Engels. Behalve in Zuid-Afrika wordt Zulu ook gesproken in delen van Mozambique, Malawi, en Swaziland.

WAAROM U VOOR ONS MOET KIEZEN?

Als een bedrijf dat zich toelegt op het helpen van bedrijven om ze te laten groeien, springt Wagner Consulting International er altijd uit voor wat betreft onze voorwaarden en de kwaliteit die wij aanbieden. Onze vertaalservice is geen uitzondering. Wij werken met een team van professionele taalkundigen met grote kennis van de talen die ze vertalen. We kunnen bijna 100 verschillende talen uit de hele wereld vertalen. Wij beloven een snelle doorlooptijd, concurrerende tarieven en een ongeëvenaarde prijs.