Pin It

Als u op zoek bent naar professionele Noorse vertalers, bent u op de juiste plek!
Wagner Consulting International biedt Noors naar Engelse gecertificeerde vertaaldiensten aan, aan alle klanten voor alle soorten bedrijven. Ook bieden wij expertise aan in bijna elke zakelijke niche op aarde.


Quality Language Services


Wagner Consulting International biedt probleemloze en betrouwbare diensten, bekend vanwege de hoge kwaliteit en consistente resultaten. Wij garanderen de kwaliteit en normen voor iedereen die Noors naar Engels gecertificeerde vertalingen nodig heeft als volgt:

  • Hoog niveau Noorse vertalers
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Eerlijkheid
  • Uitstekende klantenservice
  • Kwaliteitsgarantie op alle werkzaamheden

Mocht uw bedrijf voor de Noorse vertaaldiensten kiezen, dan worden alle bestellingen persoonlijk behandeld door de Relatiebeheerder die u van begin tot einde zal begeleiden. Wagner Consulting International is populair en beroemd binnen de industrie voor de hoge kwaliteit van het product, het halen van deadlines en het precies navolgen van de behoeften van onze klanten. We laten alleen Noorse moedertaalsprekers de Noorse vertaalopdrachten uitvoeren bij Wagner Consulting International. Al onze vertalers hebben ook ervaring in het aanbieden van vertaaldiensten en klantenservice bij het navolgen van hun eenvoudige of complexe eisen.


Wagner Consulting International behandelt projecten van elk formaat, van 500 tot 60.000 woorden. Alle vertalers zijn tijdsbewuste professionals die kunnen omgaan met elke bestelling en gegeven deadlines en specificaties. We kunnen ook met elk medium werken: websites, brochures, e-mails, brieven, handleidingen, transcripten, manuscripten, teksten, scripts of verklaringen. Wij verwelkomen bestellingen in elk schriftelijk formaat, en over elk onderwerp: onderwijs, marketing, IT, wet, financiën, bouwkunde etc.

Neem contact met ons op om een ​​bestelling te plaatsen.