Pin It

Geachte partners,

       

Welkom bij onze nieuwste ontwikkeling - Het partnerschapproject! De meesten van jullie werken al jarenlang samen met ons en ons bedrijf heeft altijd uw inspanningen en het harde werk dat in elk project werd gestoken, gewaardeerd. Op dit punt willen we onze samenwerking met u nog verder aanscherpen en hebben het partnerschapproject tot leven gebracht! Dit project stelt u in staat om uw relatie verder te verstevigen terwijl u anderzijds uw omzet en bedrijfsvoering verhoogt.

Hoe? Heel eenvoudig. Ons bedrijf betaalt u commissies voor het doorverwijzen van klanten die u zelf niet kunt afhandelen. Hetzij, omdat u de taalcombinatie niet ondersteunt, het vereiste vakgebied niet aanbiedt, of dat u gewoon te druk bent met andere taken!

Maar wat is hiervan uw voordeel? Nou, we zullen u bijna levenslang betalen! Dit betekend, telkens als de klant, die u aan ons heeft doorverwezen, iets van ons bedrijf besteld, ontvangt u hiervoor commissie. En als de klant 10 jaar bij ons blijft, ontvangt u voor elke bestelling die aan u gelinkt is, 10 jaar commissie.