Pin It

Wagner Consulting International heeft 16 jaar ervaring in het aanbieden van juridische vertaaldiensten. Het team omvat hoogwaardige juridische vertalers die verschillende aspecten van de wet begrijpen en fantastisch en nauwkeurig werk leveren. Niet alleen zijn de afspraken grammaticaal correct, maar ook technisch en juridisch juist.

Klanten kiezen ervoor om herhaaldelijk met ons te werken vanwege de zorgvuldigheid en de hoge prioriteit die wordt gegeven aan het handhaven van kwaliteitsnormen. Wagner Consulting International begrijpt dat er geen foutmarge is voor juridische vertalingen en dat de geringste fout kan leiden tot ongewenste of zelfs dure resultaten.

Elke juridische vertaler die door Wagner Consulting International wordt gepresenteerd, vertaalt alleen de juridische projecten die binnen hun specialiteit en moedertaal vallen. We trainen onze juridische vertalers in de onduidelijkheden en complexiteiten van juridische vertalingen, dat zorgt voor een minimum van 2 jaar relevante ervaring alvorens ze een specifiek gebied dienen. Wagner Consulting International biedt aan:

 • Testamenten
 • Juridische financiële documenten
 • Contracten
 • Certificaten (politiecontroles, overlijden, geboorte, huwelijk)
 • Patent documenten
 • Hofdocumenten (getuigenverklaringen, vonnissen, enz.)
 • Ondernemingsdocumenten (memoranda, statuten etc.)
 • Beëdigde vertaling
 • Getuigschrift (of beëdigde vertaling. meestal vereist voor officiële documenten, voor het gebruik in een rechtbank, of binnen een publieke (of prive) agentschap in het buitenland). In beëdigde vertalingen heeft de vertaler bevestigd dat het bijgevoegde document een feitelijke en waarheidsgetrouwe weergave is van de oorspronkelijke rechtsgeldige tekst.
 • Patent vertaaldiensten
 • ... en meer


Patentvertalers bij Wagner Consulting International hebben goede expertise in intellectuele eigendomsgerelateerde zaken, en enorme ervaring in het behandelen van octrooien voor verschillende soorten juridische documentatie.

Of het nu gaat om een ​​octrooiaanvraagvertaling of een octrooi geschil, we zorgen voor 100 procent wettelijke nauwkeurigheid van de vertalingen, want we begrijpen dat zelfs de geringste fout kan leiden tot de afwijzing van een octrooi.

Vertalingen van contracten vereisen een hoogwaardige taalkundige die de voorwaarden correct kan vertalen. WI biedt juridische vertaaldiensten aan voor verscheidende contracten, zoals niet-openbaarmakingsovereenkomsten, huwelijkscontracten en zakelijke contracten.

Mocht u deze diensten nodig hebben, of wilt u zich informeren, aarzel dan niet om snel contact met ons op te nemen via het contactformulier hier op deze site, of mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..