Pin It

Wagner is de thuisbasis voor veel bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen die op fantastisch werk vertrouwen. Wij zijn trots, zelfverzekerd, nog bescheiden in de wetenschap dat u en uw bedrijf alles vindt en meer dan u nodig heeft met ons, ongeacht de grootte van de bestelling of om de deadline te halen. 


Wagner Consulting International heeft een reputatie hoog te houden: een reputatie om van de daken te schreeuwen, grote kwaliteit, fantastische diensten, waar voor uw geld, precisie En we zouden het niet anders willen. We zien ons bovenaan ons spel; we hebben meer dan één miljoen woorden vertaald en meer dan 7.000 bestellingen afgerond, meer dan 100.000 werkuren gedaan en een personeelsbestand van 16.000 medewerkers over de hele wereld.


Onze vertalers zijn allemaal moedertaalsprekers, dit is vanzelfsprekend - deskundigen op de specifieke gebieden waarop de vertalingen betrekking hebben. Daarom leggen we veel nadruk op de noodzaak van precisie, goed werk, betrouwbaarheid en vertrouwen, want een gelukkige klant betekent een gelukkige Wagner.


Onze beloftes


Wij nodigen elk van onze gewaardeerde klanten uit om contact met ons op te nemen als ze niet volledig tevreden zijn met een bestelling. We beloven het probleem snel, eenvoudig en zonder ophef te verhelpen. We beloven ook wanneer u dezelfde deal die wij u hebben aangeboden (met moedertaalsprekers en gebiedsdeskundigen) ergens anders goedkoper aangeboden krijgt, laat het ons weten en wij zullen de prijs, cent voor cent aanpassen.
Mocht er een bepaalde service zijn die hier niet wordt vermeld, of dat u deze geïmplementeerd willen zien, dan horen we dit graag van u! 


Bedankt voor het kiezen van Wagner Consulting International!