Pin It

Wagner Consulting International biedt een uitgebreide service, die talencombinatie wordt genoemd. Hier vindt u lijsten van de meest populaire talen waarin wij vertalen, dit voor de klanten om hun keuzes te vergemakkelijken. Helaas kunnen we niet alle talencombinaties laten zien die aangeboden worden, omdat de lijst dan te groot zou worden. Hieronder vindt u enkele populaire combinaties. Klanten kunnen ons ook hier contacteren, om te vragen over de specifieke combinaties voor hun zakelijke behoeften. Meer populaire combinaties zijn Engels, Italiaans, Frans, Duits en alle EU- en de meeste Aziatische- en Afrikaanse talen tot de meeste andere talen in de wereld. De EU-talen die kunnen worden gecombineerd zijn onder meer:

Bulgaars, Deens, Duits, Engels, Ests, Fins, Frans, Grieks, Hongaars, Iers, Italiaans, Lets, Litouws, Maltees, Nederlands, Pools, Portugees, Roemeens, Sloveens, Slowaaks, Spaans, Tsjechisch en Zweeds.

Aziatische Talen:
Mandarijn, Kantonees, Japans, Vietnamees

Amerikaans:
Haïtiaans Creools

Speciale taalcombinaties:
Swahili, Dari, Farsi en Afrikaans Bantu dialecten

Opmerking: Alle bovenstaande talen zijn ook vertaald in het Duits, Engels, Italiaans en Frans!

Contacteer ons nu, om een bestelling te regelen en ontvang een betere, hogere kwaliteitsvertaling dan ooit tevoren, tegen betere prijzen!