Pin It

Wagner Consulting International biedt professionele website "lokalisatie" diensten voor alle soorten sites aan. Lokalisering betekent dat de website lijkt te zijn gemaakt door inheemse bevolking van het land die de site vertegenwoordigt. De medewerkers van Wagner Consulting International schrijven alle wervende, overtuigende teksten voor commerciële doeleinden die de websites bevatten, om ervoor te zorgen dat het altijd cultureel relevant en consequent is en een "inheems" vleugje heeft. Wij zijn van mening dat de band met de doelgroep moet inhouden, dat het noodzakelijk is om de "taal" van het doelgroep te spreken.

Recente studies hebben aangetoond dat er een kans is van maximaal 50 procent dat potentiële bezoekers, klanten worden (op voorwaarde dat de website in de moedertaal van de klant wordt weergegeven). Wanneer teams van taalkundigen aan een website werken, zorgen ze ervoor dat de inhoud cultureel wordt aangepast en lokaal relevant is, om zich met één van de gewenste doelgroep te betrekken en te verbinden. Met softwarelokalisatie en websitelokalisatiediensten, kunnen bedrijven en particulieren er zeker van zijn dat de eindgebruikers zullen voelen dat de inhoud specifiek voor hun, hun land en hun cultuur is ontworpen - inhoud met een goede zinsstructuur, met inbegrip van aandacht voor lokale bewoording, idiomen, woordenschat en zinsbouw, waardoor het voor de geselecteerde markten wordt "gelokaliseerd".

Vertalingsoftware

Bij Wagner Consulting International kunnen bedrijven software-apps voor vertalingen of vertalingsoftware kopen en documenten met massa vertalingen door middel van één druk op een knop kunnen vertalen. Één van de belangrijkste overwegingen bij de softwarevertaling is de samenwerking tussen de taaldeskundigen en de programmeurs. Met behulp van een systematische werkstructuur en gestroomlijnd proces streeft Wagner Consulting International naar diensten voor een groot aantal besturingssystemen en programmeertoepassingen.

Verdwaal niet in de vertaling. Neem contact met ons op voor meer informatie.