Pin It

Bent u op zoek naar een snelle, slimme en nauwkeurige vertaaldienst voor offertes en aanbestedingen?

Wagner Consulting International biedt vol trots een gekwalificeerd en professioneel team van vertalers en gespecialiseerde taalkundigen.

In het tijdperk waarin tijd geld is, ondersteunen wij u als probleemoplossers en garanderen we dat uw bedrijf de juiste en tijdige vertaalondersteuning krijgt die u zal helpen vooruit te komen en meer business te genereren.

De afgelopen 10 jaar hebben we vele bedrijven over de gehele wereld bijgestaan in het verzorgen van accurate vertalingen van documenten en tenders in hun eigen- of andere talen, afhankelijk van de individuele eisen.

 

Waarom wij de eerste keus zijn voor uw onderneming

Wij begrijpen de noodzaak voor een snelle vertaling

Tijd is, wanneer het aankomt op aanbestedingen, van groot belang. Ons team van experts stroomlijnt de projecten waardoor wij ons uitmuntende reputatie voor snelle en kwalitatieve vertalingen kunnen garanderen.

Ervaren vertaalprofessionals tot uw beschikking

Ons team is getraind in meerdere talen en bidet u vertaalondersteuning voor een variatie aan diensten en documenten, waaronder aanbestedingen en documenten zoals Oproep voor Voorstellen(OV), uitnodiging om in te schrijven op een aanbesteding, contracten, verzekeringsclausules, deelname- en samenwerkingsovereenkomsten.

Onze filosofie & principes komen overeen met uw doelstellingen

Geheimhouding is een groot goed bij Wagner Consulting International. Al onze vertaalexperts hebben een geheimhoudingsverklaring ondertekend waaraan zij zich dienen te houden.

Neem telefonisch contact met ons op of mail ons een document met uw voorwaarden wanneer u gebruik wilt maken van onze ondersteuning. Wij zullen het van u overnemen!