Pin It

Onze vertalingen worden gedaan door hooggekwalificeerde eigen inheemse sprekers en zijn ook experts in het onderwerp dat vertaald wordt, waardoor een duidelijk gevoel voor taal (evenals de kennis over het taalgebruik) voortvloeit in de vertaling. 

Bovendien denken onze vertalers na over de nationaliteit, evenals de culturele aspecten bij het vertalen. Ook over de verschillende manieren hoe de taal wordt gebruikt, bijvoorbeeld Spaans uit Spanje en Spaans uit Latijns-Amerika, waardoor de vertalingen uitstekend worden gelokaliseerd en toegevoegd aan de uiteindelijke kwaliteit van het werk. 

Al onze vertalers zijn inheemse sprekers in alle talen, waaronder Aziatische en Oosterse talen (ex. Lettertype). Om deze reden zijn onze vertalingen altijd van hoge kwaliteit, die ook door andere bevoegde vertalers worden nagekeken. Deze tweede controle van de teruggegeven vertaling is de doeltekst voor formele fouten. Spelfouten en leestekens worden direct herzien. 

Ons bedrijf streeft voortdurend naar onberispelijke professionele taal- en vertaaldiensten en alle online documentoverschrijvingsdiensten zijn voor klanten die ons hun documenten leveren als een kopie via internet. Alle documenten worden verzekerd om perfect te worden vertaald in de taal die de klanten hebben aangevraagd; deze wordt bewerkt en nagekeken met behulp van een redacteur die vloeiend is in de doeltaal, met een uitstekende beheersing ervan.

We staan ​​aan de top van ons spel en nodigen u uit om ons op de proef te stellen.
Contacteer ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en bekijk het!