Pin It

Met een breed scala van vertaal- en taaldiensten in ons pakket is Wagner Consulting International trots op z’n voice-over diensten voor de scripts die door onze klanten leveren voor een breed scala aan internationale talen. Wij houden rekening met de informele woordspelingen die in talen worden gebruikt om zo echte voice-overs te realiseren. Ons team van vertalers zijn afkomstig uit verschillende landen en vertalen uitsluitend die talen die vloeiend lezen en spreken.

Wij bieden ook gepaste, snelle en accurate voice-over vertaaldiensten aan onze klanten die moeite hebben met het begrijpen van instructies of berichten in een vreemde taal. Wij beschikken over een uitgebreid expertisegebied. Daardoor kunnen wij ervoor zorgen dat het niveau en nauwkeurigheid van onze vertalingen altijd 100% is.

Onze voice-over vertaaldiensten voor Frans, Duits, Engels en Chinees zijn enorm gewild. Wij bieden ook Taal-paringsdiensten waarin twee of meerdere vreemde talen, inclusief of exclusief het Engels, worden samengekoppeld voor vertaaldiensten. Wij bieden, onder meer, oplossingen aan bedrijven en particulieren die voice-over vertaald moeten hebben van het Frans naar het Zweeds of Chinees naar Fins enz. Onze volledige lijst van taal-paring die wij doen kan hier worden bekeken.

Wij dragen zorg voor de kleine nuances in de taal die de betekenis van de hele zin kunnen veranderen. Ons team van toegewijde meertalige vertalers blinkt uit in de vertalingen die zij leveren.

Klantenservice is een kernwaarde in onze arbeidsethos en dus zijn we altijd beschikbaar om onze klanten te begeleiden en of te helpen. Stuur ons een e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

Wij kunnen aandacht besteden aan de kleine taalaspecten die de betekenis van een complete zin kunnen doen veranderen omdat ons team van meertalige vertalers uitblinkt in het verzorgen van hun vertalingen.