Pin It

Wagner Consulting International is een New York gebaseerde taal dienstverlener, bekend voor het leveren van uitstekende kwaliteit aan bedrijven en particulieren over de hele wereld. Wij hebben sinds haar oprichting in 2001 meer dan 7000 tevreden klanten, en leggen de lat hoger door het verstrekken van geweldige vaardigheid in diverse talen en vakgebieden, voor branches van over de hele wereld.


Wagner Consulting International wordt veel gebruikt in Europa en Latijns-Amerika - Spaans is immers een Indo-Europese taal met een diepe geschiedenis. Onze Spaans-Engels vertalers zijn belezen en bedreven in beide talen en bieden de meest accurate vertaling die je kunt vinden. Wij voorzien onze medewerkers van alle specialistische middelen, wat de de kwaliteit van vertalingen verhoogt, en daarmee zorgen we voor de meest voordelige tarieven in deze wereldwijde bedrijfstak. We hebben bekwame Engels naar Spaans vertalers werkend op gebieden zoals marketing en web creatie, de productie van gebruikershandleidingen, telecommunicatie, technische industrie, software, detailhandel, religie, octrooien, geneeskunde, media, marketing, productie, lokalisatie, juridische, immigratie, financiën, en veel meer.


Onze bevoegde diensten in het Spaans zijn gepland en ontworpen om te voldoen aan de behoeften van elk type klant, van elk Spaans-sprekend land. Het gala van Wagner Consulting International vakgebieden bevat de sommige van de meest gespecialiseerde velden die je kunt bedenken, inclusief lucht-en ruimtevaart, papierproductie, geneeskunde, uitvindingen enz. Dit betekent dat ons team van Spaans naar Engels vertalers, sommige van de meest gekwalificeerde mensen zijn die er bestaan. Wagner Consulting International, toont ook haar vaardigheid in de omgang met alle soorten lengtes en formats van documenten die onze klanten vereisen. Gebruik ons contactformulier vandaag en Wagner Consulting International zullen je zo spoedig mogelijk contact opnemen.