Deskundig know-how voor bedrijven

Wagner Consulting International heeft vanaf het begin dezelfde visie gehad om het onmogelijke mogelijk te maken. Deze toegewijde gedachte heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf sinds 2001, voortduren kan groeien.

Ons doel is om een nieuw type bedrijf te creëren, dat in tegenstelling tot haar concurrenten een complete service op de markt biedt, die kosteneffectieve en efficiënte communicatieoplossingen biedt. Wagner Consulting International biedt al een uitgebreid servicepakket aan met wereldwijd beheer, multinationale afdelingen en aanvullende back-up afdelingen, zoals volledige service van vertalingen en vertolking. Het bedrijf werkt al op drie continenten en bevindt zich in de positie om een langlopende indruk op de internationale markt te maken. We hebben hoge verwachtingen van haar medewerkers, genieten van grote transparantie en beschikken over een nieuwe hoek van waaruit men zich kan concentreren: ongeëvenaarde diensten, met veel waar voor uw geld. De toename van de globalisering betekent dat bedrijven nieuwe uitdagingen ondervinden, waardoor ook de communicatiebehoeften van individuele bedrijven groeien. We waren vroeg in het herkennen van dit feit en hebben dienovereenkomstig, ten voordele van iedereen, gereageerd.

Met ons communicatieteam kunnen wij zowel bedrijven als particulieren een zeer volledige dienst bieden, met uitgebreide back-updiensten in ons assortiment van talen. Dat betekent dat bedrijven ons 24 uur per dag kunnen contacteren voor algemene vragen, bestellingen, directe vragen en voor het oplossen van problemen. Regelmatige klanten kunnen ons ook zeven dagen per week bereiken, ook bij piekuren en feestdagen. Wij beschouwen onze klanten als de meest belangrijke troef en streven om ervoor te zorgen dat ieder van hen wordt verzorgd op de manier die ze verdienen. Dankzij dit zorgen we er altijd voor dat alle bestellingen de eerste keer goed worden gedaan, in plaats van terug te gaan voor ontelbare herzieningen.

De diensten die momenteel beschikbaar zijn omvatten alles, van recht tot medische vertaaldiensten en van zakelijke tot financiële vertalingen. Er zijn tientallen van afdelingen; indien u meer informatie wenst, ga dan naar onze contactpagina. We slaan nooit een woord over dankzij onze hoge opgeleide- en gekwalificeerde medewerkers!