Pin It

De Opleidings- en Onderwijsafdeling bij Wagner Consulting International is een prioriteit die gericht is op hetop de hoogte houden van onze professionele afdelingen qua veranderingen in talen, technieken, verkooptechnieken, nieuwe diensten, doelstellingen, enz., die essentieel zijn voor het runnen en leveren van een international top bedrijf. Daarom heeft Wagner Consulting International een eigen afdeling Training en Opleiding. We trainen en leiden onze medewerkers op om perfect op de wensen van klanten te kunnen aansluiten en om de algemene industriestandaarden correct te hanteren volgens de ISO 17100 certificering. De diensten zijn voortdurend aan het veranderen, en dat levert steeds nieuwe uitdagingen, nieuwe doelstellingen, wetwijzigingen en veranderingen in talen, idiomen, terminologie, enz. Daardoor moet personeel constant worden bijgewerkt, zodat ze de beste kunnen blijven.

     

Vertalers en tolken hebben bijvoorbeeld de taak om informatie van de ene taal naar de andere te vertalen zonder de betekenis te verliezen, en daarom moeten ze elke taal perfect kennen. Typisch gekenmerkt door hun grote vermogen om te leren, maken vertalers en tolken zich natuurlijk zorgen over het gebruik van taal, spelling, grammatica, enz. als onderdeel van hun innerlijke samenstelling, en verwelkomen ze regelmatige training in hun specialiteitsgebied. Ook op de gebieden van Projectmanagement, Sales en Quality Assurance worden nieuwe technieken en ideeën voortdurend ontwikkeld als producten en diensten veranderen en als personeelsaantallen toenemen als een bedrijf uitbreidt. Opleiding en onderwijs is een manier om medewerkers bij te werken op deze wijzigingen en hoe ze daar mee omgaan, terwijl ze nog steeds dezelfde of hogere standaard van kwaliteit blijven aanbieden. Personeel is een essentieel onderdeel van elke missie; Zonder hen is niets mogelijk. Dus goed opgeleid personeel is een extra bonus, die bijdraagt ​​tot de algehele prestatie van een bedrijf. Dat vertaald zich in kwalitatief hoogwaardige diensten en hun levering, waarmee de reputatie wordt verbeterd, waardoor de vraag naar die diensten en producten van dat bedrijf wordt vergroot, en daarmee ook de winst.

       

Wagner Consulting International heeft ISO 17100 certificering: een certificering die de normen bepaald voor taalkundige diensten en oplossingen. Het is van absoluut belang dat we alleen de allerhoogste kwaliteit diensten aan alle klanten leveren en dat we er ook voor zorgen dat de klant krijgt waar ze voor betaald. En dat komt door onze medewerkers en personeels training en opleiding via onze in-house Opleidings & Onderwijs divisie. Wij zijn uiterst trots op onze diensten en we zijn zelfs meer trots op onze hoog opgeleide, veeleisende en toegewijde medewerkers, die echt gewijd zijn om elke bestelling juist en correct te behandelen.

       

Onze trainers zijn mensen met tientallen jaren ervaring, met universiteits diploma’s in de bedrijfsindustrie, evenals in talen en taalkunde, verkoop, kwaliteitsborging, projectmanagement en meer. Ze zijn allemaal net zo toegewijd aan ons personeel als het personeel naar de consument. Wij zijn al een van 's werelds beste aanbieders van taal- en interpretatieoplossingen overal ter wereld, en bedienen zes continenten, doen nooit aan outsourcing en gebruiken alleen maar native speakers van de doeltaal. En zo willen we het houden.

    

Als u wilt beginnen met het plukken van de voordelen van een Wagner Consulting International klant / partner, neem dan nu contact op met ons verkoopteam. Wij zijn ervan overtuigd dat het u er geen spijt van krijgt.