Pin It

Shona is de taal van de Shona in Zimbabwe. Wagner Consulting International is er trots op dat het een toonaangevende Shona vertalingsdienstverleners kan zijn voor haar klanten, variërend van grote bedrijven tot academische instituten en organisaties uit de publieke sector. Wij beschikken over een groot team van taalkundigen die gekwalificeerd zijn om Shona vertalingen te verzorgen in bijna 100 verschillende talen, waaronder Engels, Frans, Duits, Arabisch, enz. We bieden ook de vertaling van deze talen naar Shona taal - een dienst die van cruciaal belang is voor het internationale bedrijfsleven dat wil uitbreiden naar Zimbabwe .

Een beetje informatie over Shona

Met meer dan 8 miljoen sprekers wordt Shona niet alleen in Zimbabwe, maar ook in andere Zuid-Afrikaanse landen gesproken zoals Mozambique en Botswana. Net als de meeste van de talen die in de regio worden gesproken, is Shona ook een variant op het Bantu. Het heeft een aantal dialecten, waaronder Karanga, Korekore en Manyika. Inclusief de mensen die een ander dialect Shona spreken, is het aantal Shona spreker 14 miljoen. Het is, daarom, een van de meest populaire talen in Afrika. Een interessant feit over de taal is een fluitend geluid dat afkomstig is van unieke set Shona klanken.

Waarom u voor ons moet kiezen?

Hoewel Shona populair is, is het een complexe taal. Het neemt een hoog-gekwalificeerde en ervaren taalkundige vertaaldienst om Shona vertalingen te verzorgen zonder verlies van de context en de essentie van het document. Bij Wagner Consulting International zijn we trots op een team van de meest betrouwbare en gekwalificeerde vertalers die beschikken over jarenlange ervaring. Belangrijker nog; we hebben een divers team met diepgaande kennis van uw specifieke industrie en haar unieke vereisten. Van technische termen tot juridische jargons; onze Shona vertalers hebben volledige grip op de taal.

Dus of u nu een individu bent of een bedrijf, Wagner Consulting International is de organisatie die u kunt vertrouwen.