Pin It

Vedas is de oude tekst en geschrift in het hindoeïsme, is een van de meest populaire teksten die in het Vedisch Sanskriet geschreven wordt. Wagner Consulting International biedt een unieke vertaaldienst Veda het mogelijk maakt om de tekst naar bijna 100 andere talen die elders ter wereld gesproken worden, te vertalen. Met de juiste kennis van de taal en de schrijfwijze,garanderen wij een dienst die de contextuele betekenis en de essentie van het Veda bewaart.

Een beetje meer informatie over het Vedisch Sanskriet

Het Vedisch Sanskriet wordt gerekend tot een van de oudste talen die nog altijd in haar oorspronkelijke vorm wordt gebruikt. De taal heeft een Indo-Arische achtergrond. Vedas zijn de meest gecompileerde vorm van het Vedisch Sanskriet. Naar verluidt zijn ze ergens tijdens de vroege jaren 2000 voor Christus samengesteld. Er wordt gezegd dat de oorspronkelijke schriftelijk vorm anders was dan de huidige alfabetische vorm van het Sanskriet. Taalkundigen uit de hele wereld doen grote moeite om de taal te bestuderen en te reconstrueren zoals het oorspronkelijk was. Het mysterie rond de taal maakt de vertaling Veda nogal moeilijk.

WAAROM U VOOR ONS MOET KIEZEN?

Vedisch Sanskriet is een taal die slechts door een paar mensen begrepen kan worden. Het vergt een uiterst gekwalificeerd team van taalkundigen om de Veda tekst goed te vertalen naar een andere taal. Wagner Consulting International is er trots op dat het beschikt over een team met de juiste kwalificaties, ervaring en expertise. Wij beschikken over een grote kennis over het Veda en andere talen zoals het Engels, Arabisch, Perzisch, en het Duits, om een paar te noemen.