Pin It

Wagner Consulting International biedt Arabische vertalingsdiensten aan klanten die een hoge kwaliteit Arabisch naar Engels en Engels naar Arabisch vertaling of vertaling van een andere taal Arabisch en vice versa vereisen. We bedienen een breed scala aan industrieën, waaronder IT, onderwijs, overheid, juridische, medische, en ondernemingen om een paar te noemen. Wij vertalen alle soorten documenten evenals boeken, software, advertenties, en elke andere vorm van tekst.

Een beetje informatie over het Arabisch

Na het Mandarijn Chinees is Arabisch de meest gesproken taal ter wereld. Het wordt gesproken in bijna alle landen in het Midden-Oosten. Aangezien het een van de oudste talen is, kent het Arabisch verschillende dialecten en variaties. Modern Standaard Arabisch, ofwel MSA, is doorgaans de meest gebruikte voor officiële doeleinden. De meeste landen in het Midden-Oosten gebruiken het Arabisch als het belangrijkste vorm van communicatie, zowel mondeling als schriftelijk.

Waarom u voor ons moet kiezen?

Bij Wagner Consulting International streven wij ernaar om onze klanten te voorzien van de meest betrouwbare en professionele vertaaldiensten Arabisch. Daarom werken we met een team dat gekwalificeerd en ervaren is in dit veld. Onze professionele vertalers hebben superieure kennis over het Arabisch, Engels, evenals verschillende andere talen die over de hele wereld worden gesproken, waaronder Frans en Duits. Ze weten hoe te vertalen zonder de werkelijke betekenis, het doel, en de essentie van het document te verliezen. Ze zijn ook goed op de hoogte van de toon, jargons en technische termen in uw branche en regio. 

We hebben een proces dat een hoge kwaliteit van het werk, en binnen de kortst mogelijke tijd garandeert. Wij zorgen voor volledige correctie en controle om een vlekkeloze resultaten te kunnen leveren binnen de gegeven tijdlijn.