Pin It

Wagner Consulting International biedt deskundige Kituba vertalingsdiensten aan klanten over de hele wereld. Of het nu gaat om Kituba vertaald naar het Engels of de vertaling van een andere taal naar Kituba, wij kunnen wij u op de meest professionele manier helpen. Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij een flexibele en snelle service beloven, zonder ook maar de geringste afbreuk te doen aan de kwaliteit. Wij vertalen alle soorten materiaal zoals boeken, webpagina's, technische handleidingen en scripts om een paar te noemen.

Wat meer informatie over Kituba

Kituba is een Creools dialect, voornamelijk gesproken in Centraal-Afrika. Het is een van de vele Bantoetalen die wordt gesproken in het gebied. Het is de nationale taal van de Republiek Congo en de Democratische Republiek Congo. De meeste mensen die Kituba spreken zijn niet in staat om een andere taal te lezen, spreken of te begrijpen. Daarom moeten de meeste teksten worden vertaald naar Kituba om in contact te komen met de lokale bevolking. Op basis van onderzoeken uit begin jaren '90, wordt geschat dat er meer dan 5 miljoen Kituba sprekers zijn. Velen speculeren dat dat aantal nu hoger dan 10 miljoen is.

Waarom u voor ons moet kiezen?

Bij Wagner Consulting International huren we professionele linguïsten in om materiaal te vertalen zonder afbreuk te doen aan de toon en de context van de inhoud. Wij werken met specialisten die ervaring en inzicht hebben in de talen en de industrie. Wij beloven een snelle vertaaldienst en foutloze tekst, bewerkt en gecorrigeerd door een team van professionals. Belangrijker is dat onze vertalingdiensten niet beperkt zijn tot Kituba en Engels. Wij zijn kundig in meer dan 100 verschillende talen die wereldwijd gesproken worden.