Pin It

Franse Vertalers

Online experts identificeren de Franse taal als de derde meest gebruikte taal op het World Wide Web in een van de grootste Europese economieën. Het wordt voorspend dat deze taal een stabiele groei zal meemaken in de aankomende jaren. In Brussel, bekend als de hoofdstad van Europa, groeit het gebruik van het internet met 48 procent snel, want Canada valt ook onder de landen met een hoog internetgebruik, net als een hoog beschikbaar inkomen. Deze factoren maken van het Frans een zeer relevante taal en Wagner Consulting International heeft de beste vertalers die bestaan!
Onze vakgebieden omvatten specialiteiten zoals dierkunde, chemie, belasting, onroerend goed en nog veel meer. Engels naar Frans vertalers bij werken voor Wagner Consulting International, zijn niet alleen deskundigen in beide talen, maar hebben ook een diep inzicht in de vakgebieden waarvan zij kennis hebben.

Het belang van het Frans

Naast ongeveer 105 miljoen moedertaalsprekers, wordt Frans ook gesproken door bijna 190 miljoen mensen over de hele wereld als hun tweede taal. Na Engels is het de meest gestudeerde vreemde taal, en tal van internationale organisaties zoals de Verenigde Naties, hebben Frans als officiële taal. Uit onderzoek blijkt dat Frans in het jaar 2050 vertegenwoordigd zal worden door ca. 7 procent van de wereldwijde bevolking.

Naast 7 dagen per week beschikbaarheid, garanderen wij klanttevredenheid in alle fasen van het vertaalproces en garanderen wij alleen de allerbeste kwaliteit door Franse vertalers.

Neem contact met ons op voor vragen of offertes.