Pin It

Setswana, of Tswana, is één van de vele talen die in Zuid-Afrika gesproken worden. Bedrijven in Zuid-Afrika, of bedrijven die zaken willen doen in de regio, vereisen een hoge kwaliteit en professionele Setswana vertalers. Wagner Consulting International is er trots op een Setswana vertaaldienst en een uitgebreid pakket aan diensten te kunnen bieden, waaronder de vertaling van Setswana naar het Engels of 100 of meer talen, of een andere taal naar Setswana. Wij vertalen alle soorten teksten inclusief juridische documenten, business brochures, boeken, eBooks, scripts en webpagina's, om een paar te noemen.

Alles over Setswana

Setswana, de officiële taal van Botswana, is een van de populaire talen in de regio. Net als de meeste talen die in Zuidelijk Afrika wordt gesproken wordt ook Setswana beschouwd als een Bantu taal. Het heeft veel overeenkomsten met de Kgalagadi-taal en de Zuidelijke Soho taal. Volgens de laatste onderzoeken, wordt het door meer dan 6 miljoen mensen gesproken in Zuidelijk Afrika. De meeste sprekers van de taal geven er de voorkeur aan om zaken te doen en te communiceren in hun eigen taal. De behoefte aan Setswana-vertalers is dus door de jaren heen toegenomen.

Waarom u voor ons moet kiezen?

Bij Wagner Consulting International begrijpen we de behoeften van elke klant. Of u nu een advocaat of een ondernemer bent, wij kennen uw branche en zullen een vertaling verzorgen die aan alle wensen en eisen voldoet. Om de hoogste kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen, werken we alleen met professionele taalkundigen met ervaring, kwalificatie en diepgaande kennis van uw specifieke branche of markt. Wij bieden Setswana vertaling in meer dan 100 verschillende talen en vice versa. We ondersteunen ook academische behoeften en de publieke sector.

Het maakt niet uit waarom u de diensten van een Setswana vertaler nodig heeft, u kunt altijd vertrouwen op de kwaliteit van Wagner Consulting International.