Pin It

Wagner Consulting International is waar je de meest gekwalificeerde en ervaren vertalers kunt vinden voor talen die in de Afrikaanse en Aziatische regio gesproken worden. Hausa is een van de meest populaire talen in Afrika. Wij bieden professionele Hausa vertaaldiensten of het nu gaat om een tekst vertaald uit het Hausa naar een andere taal of een andere taal die vertaald moet worden naar Hausa. We ondersteunen een variatie aan industrieën en bieden vertaling voor verschillende soorten teksten, waaronder juridisch documenten en boeken.

Een beetje informatie over Hausa

Hausa wordt beschouwd als een van de meest begrepen en gesproken talen in Afrika. Het is een gevarieerde taal met invloeden uit het Arabisch, Frans, en zelfs Engels. Volgens de statistieken, wordt de taal door 52 miljoen mensen gesproken, 18 miljoen van hen spreekt het als tweede taal. Hausa komt voornamelijk voor in Nigeria, Ghana, Soedan en Ivoorkust. Aangezien deze landen continu de internationale aandacht trekken vanwege de investeringsmogelijkheden, zijn bedrijven vandaag de dag op zoek naar manieren om de markt te benaderen zonder taalbarrières.

Waarom u voor moet kiezen?

Wanneer het gaat om het doen van zaken is de kwaliteit van de communicatie van groot belang. Wagner Consulting International biedt u de beste manier om te communiceren en om u zich te verbinden op een niveau dat uw prospects begrijpen. Een taal te spreken die zij begrijpen, is de beste manier.

Door samen te werken met professionele linguïsten en vertalers, helpen wij u een tekst uit elke taal, waaronder Engels naar Hausa of Hausa om een andere taal, te vertalen. Wij garanderen een vertaaldienst van hoge kwaliteit die de grammatica, de kwaliteit, en de context van de oorspronkelijke tekst niet in gevaar brengt. Om het hoogste niveau te garanderen, doen wij het complete redigeren en proeflezen alvorens de definitieve tekst aan te leveren.