Pin It

Tsonga vertalingsdienst is een onderdeel van Wagner Consulting International vertaaldiensten die wordt aangeboden aan een breed scala van klanten uit verschillende sectoren. Wij bieden kwaliteitsvertalingen voor allerlei juridische, zakelijke, technische, wetenschappelijke of medische documenten. Wij bedienen een Tsonga vertaler aan grote zakelijke klanten en particulieren met persoonlijke behoeften. Dankzij een team van professionele taalkundigen met diepgaande kennis van talen en uw behoeften, beloven we de hoogste tevredenheid en de beste kwaliteit voor uw geld.

Een beetje meer informatie over Tsonga

Tsonga, vaak aangeduid als Tonga of Thonga, is de officiële taal van Zuid-Afrika. Het is de taal van de Vastonga mensen die in de buurt van de Limpopo Riviervallei wonen. Net als de meeste Zuid-Afrikaanse talen, heeft Tsonga ook een oorsprong in het Bantu. Het totale aantal sprekers van Tsonga wordt momenteel geschat op rond de 13 miljoen. Vanwege het grote aantal spreker in alleen al Zuid-Afrika, heeft de taal tal van dialecten. Dat is de reden waarom een vertaling Tsonga een taak is voor deskundige taalkundigen die de juiste betekenis en context kunnen behouden.

WAAROM U VOOR ONS MOET KIEZEN?

Bij Wagner Consulting International, werken we alleen met gediplomeerde vertalers die beschikken over deskundigheid in meer dan honderd talen. Ze begrijpen de technische aspecten van de vertaling, alsmede de industrie-specifieke behoeften van het project. Van structuur tot toon, en van jargons tot referenties; onze Tsonga vertalers zullen ervoor zorgen dat alles perfect is tot de laatste lettergreep.