Pin It

Als aanbieder van een breed scala aan vertaaldiensten, in vele talen, tezamen met andere diensten zoals zetwerk, Interpreteren, redigeren, proeflezen en taal-paringen is Wagner Consulting International een one-stop shop voor al uw op taal gebaseerde wensen.

Zoek niet verder wanneer u op zoek bent naar een vertaling van Zweeds naar Engels want wij hebben de oplossingen die perfect inspelen op de verschillende zakelijke niches. Zweeds is één van de meest integrale Europese talen. Daarom hebben wij bij Wagner Consulting International ervoor gezorgd dat ons team van Zweedse vertalers recht doen aan een vertaling door rekening te houden met de technische, juridische en educatieve behoeften van de klant.

De beste Zweedse vertalers van het Wereldwijde Web

Wij zijn trots op ons team van toegewijde Zweedse vertalers die niet alleen van Zweedse afkomst zijn maar ook over een brede belangstelling beschikken. Ons team van Zweedse vertalers bestaat uit personen die zijn opgeleid in diverse gebieden zoals Film, Luchtvaart, Economie en Financiën, Zaken Communicatie, Recht etc.

Bovendien houden onze gespecialiseerde processen zorgvuldig rekening met de eisen van de klanten. Wagner Consulting International is volledig in staat om zelfs de meest ingewikkelde deadlines te halen.

De Zweedse vertaling van het Engels die wij verzorgen wordt zorgvuldig doorgenomen op eventuele fouten.

De tekst wordt herzien voordat deze naar de klanten wordt verzonden. Onze arbeidsethos is sterk gericht op onze klanten. Wij begrijpen daarom dat juridische vertalingen certificering vereisen om eventuele complicaties in de toekomst te voorkomen. Wagner Consulting International is een erkende organisatie met een groot respect voor de juridische consequenties van vertalingen van gevoelige zaken.

Onze Bestel Onlinepagina kan eenvoudig worden gebruikt om de offerte voor onze diensten vast te stellen. Na het verstrekken van wat essentiële informatie is het slechts een kwestie van een paar seconden om de prijs te berekenen.