Pin It

Luganda is één van de belangrijkste talen die in Oeganda wordt gesproken. Wagner Consulting International biedt professionele Luganda vertaaldiensten aan bedrijven in Oeganda alsmede aan internationale bedrijven die in Oeganda zaken willen doen. Wij bieden vertaaldiensten die de kwaliteit en waardes van onze klanten weergeven. Behalve Luganda en Engels, zijn wij ook vloeiend in meer dan 100 talen die wereldwijd gesproken worden. Wij ondersteunen bedrijven, organisaties, maar ook particulieren. Wij beloven een service die u het beste waar voor uw geld en tijd biedt.

Wat meer informatie over Luganda

Zoals al is gezegd; Luganda is één van de belangrijkste talen in Oeganda. Het wordt, in feite, beschouwd als een dialect van Bantoetalen. Omdat het een taal is met onderwerp-werkwoord-volgorde, geniet Luganda veel aandacht van taalkundigen die geïnteresseerd zijn in de Niger-Congo talen. Op dit moment wordt geschat dat meer dan zestien miljoen mensen de taal spreken. De taal wordt op de meeste scholen onderwezen. Het is een belangrijke taal in de regio, en als u uw bedrijf in Centraal-Afrika wilt uitbreiden, moet u ervoor zorgen dat u aanspreekbaar bent zonder taalbarrières.

WAAROM U VOOR ONS MOET KIEZEN?

Wagner Consulting International helpt u deze taalbarrières te overkomen. We hebben een team van professionele taalkundigen en vertaler die de technische aspecten van elke taal begrijpen waaronder Luganda, Engels, en meer dan honderd andere talen. Wat nog belangrijker is, idat wij elke industrie begrijpen, alsmede de culturele aspecten van de landen en regio's waar de taal wordt gesproken. Daardoor garanderen wij een vlekkeloze en probleemloze vertaling van alle soorten materiaal.